Mijn naam is Roland van Tilborg en geboren in de vorige eeuw, 1971.

Fotografie is altijd een hobby van mij geweest. Vroeger speelde ik al met de Pentax en later de Olympus camera van mijn vader. Ik ben sowieso visueel ingesteld en denk bijna altijd in plaatjes; “hoe zou het eruit zien op vastgelegd beeld? Als het licht er net iets ander opvalt dan….”

Iedere foto is een stukje vastgelegde geschiedenis, van of voor jezelf of juist van en voor anderen. Een aantal jaren heeft de fotografie bij mij op een laag pitje gestaan tot één, twee jaar geleden. Door een burn-out én een depressie kwam ik ziek thuis te zitten. Om mijn gedachten te kunnen verzetten heb ik mijn fototoestel opgepakt en ben weer aan de gang gegaan, tussen het ziek en moe zijn door. Steeds meer, steeds beter en steeds leuker. Zo leuk dat in de zomer van 2017 het idee ontstond om het meer zakelijk aan te gaan pakken samen met Robin, onze dochter. Na een brainstormsessie kwamen we uit op het Latijnse ‘Capto Imago’ wat zoveel betekend als ‘pak het beeld’.

Ik maak diverse soorten foto’s zoals; landschap, natuur, (huis)dieren, en mensen. Maar je kan zeker als bedrijf bij ons terecht. Wij kunnen het bedrijf in beeld brengen voor gebruik in folders, flyers, bedrijfspresentaties, voor de bedrijfswebsite, en dergelijke.

Kortom….alles is bespreekbaar.